Wybitny smak potraw z grilla i jak on powstaje - część 2

26 marca 2021

Ten sam smak i aromat!

Dowodem na to, że grillowanie na gazie i węglu jest równie dobre, są grille Broil King Keg, gdzie dzięki wyjątkowej budowie, grilla węglowego, zatrzymujemy w potrawach znacznie więcej smaku i aromatu odparowanego z soków, tłuszczu i marynaty niż w innych grillach węglowych dostępnych na rynku.

W przypadku grilli gazowych marki Broil King powierzchnię węgla zastąpiono odpowiednią technologią. Każdy element grilla jest zaprojektowany tak by esencja smaku spływając z mięsa została odparowana w maksymalnym stopniu. Począwszy od dwustronnego rusztu żeliwnego, przez aromatyzery Flav-R-Wave™, po dolny kocioł grilla Broil King. Nie bez znaczenia jest także pokrywa rusztu, która zatrzymuje odparowane soku wewnątrz grilla, pozwalając na to by mięso nasyciło się bogactwem smaku i aromatu.

To właśnie ten precyzyjnie opracowany proces sprawia, że choć smak grillowanych potraw na węglu i na gazie jest taki sam, to mimo wszystko potrawy przygotowane na grillach marki Broil King są pełniejsze, bogatsze i wyjątkowe.

Technologia Broil King dla lepszego smaku

Wybierając grill Broil King, zarówno gazowy, jak i węglowy, mamy gwarancję, że smak naszych potraw, na długo zapadnie w pamięci osób, które ich skosztują, a my sami z przyjemnością odpalimy grilla przy każdej nawet najmniejszej okazji, a nawet, by codziennie przygotować posiłek.

Smacznego!


GLS - logo
Inpost - logo
Poczta polska - logo
Orlen paczka - logo
Imoje - logo
Inbank - logo
Visa - logo
Mastercard - logo